HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

KTM, 2010. szeptember 23. - 20. nap

2010.02.02. 19:04 :: lKTM

Huszadik nap. Végre együtt vagyunk újra. Sajnos az utunk nem volt zökkenőmentes, de egyben vagyunk.

Azt hiszem csak másfél órat aludtam összesen, egy jéghideg, koszos pincében. Nem túl kellemes, még nem is pihentető, egyszerűen szörnyű. Legalább rémálmaim nem voltak eddig, és remélem, hogy nem is lesznek. Már felkelt a nap, mire útnak indultunk. Leporoltuk a pokrócokat, majd begyömöszöltük őket Suzy táskájába. Odakint kicsit fújt a szél, ezért még hidegebbnek éreztük, mint a pincét, szuper.

Megbíztuk Cobrát, hogy vezessen haza minket, miszerint ő emlékszik az útra. Két óra barangolás, fedezékkeresés, bújdosás után rájöttük, hogy Cob memóriája nem a régi. Ez főleg akkor volt érezhető, amikor elhangzott az "Itt már voltunk" - "Persze, már harmadjára járunk itt". Lehet ki kellet volna cserélni valami zsír új, 16Gb-os RAM-ra, amit az egyik PC-s boltban láttunk. Vagy egyszerűen egy GPS készüléket beleültetni. Sőt, egy várostérképpel járnánk a legjobban. Szóval se térképünk, se GPS, így hát próbáltunk valami eligazodási ponotot keresni.

Séta közben megakadt a tekintetem egy bolton, felelevenedtek bennem a gyermekkori emlékek. Egy játékboltot láttam meg. Mondtam a többieknek, hogy ide muszáj benéznünk. Az kirakaton keresztül láttam, hogy a első szobában nincs semmi veszélyes. Betörtem az ajtót, mivel a többiek még mindig nem értették, miért vagyok oda a játékboltért. Kis keresgélés után ráakadtam álmaim játékára, egy walkie talkie-ra. Egy csomagban kettő volt, szóval 2 csomagot hoztunk el. A pénztáros pultnál találtunk pár csomag elemet is. Nem nagy hatótávú, de ha nem vagyunk túl messze egymástól, akkor tökéletes. Jobb, mint a semmi.

Szerencsére nemsokkal ezután kilyukadtunk a Béke téren, és innen már Cob tudta a hazafele vezető utat. Hihetetlen, de alig találkoztunk zombikkal, valószínűleg a múltkori csetepaté megtette a hatását. Remélem nem kezdenek újra elszaporodni. A házhoz érve felkiabáltunk Csabeenak. Pár másodperc múlva felbukkant az ablakban. A következő háromnegyed óra azzal telt, hogy Csabee elpakolta a barrikádot. A szuperbarrikádos ötletem úgy látszik bevált, bár Csabeenak már lehet nem tetszik annyira.

Miután sikerült bejutni, visszapakoltuk a barrikádot. Kipakoltuk az újonnan szerzett cuccokat, most már a folyosó és Buci "laborja" is bűzlött. Végre meleg ételt ehettünk. Már csak a fűtési problémát kell megoldanunk.

Szólj hozzá!

Címkék: bolt ktm külön 20. nap walkie talkie

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr561723465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása