HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

KTM, 2010. szeptember 15. - 12. nap

2010.01.15. 23:18 :: lKTM

Tizenkettedik nap. Az utóbbi napokban nem történt túl sok érdekesség, ezért nem írtam. Csabee állapota már egész jó, tegnap el is ment Cobbal és Bucival kaját szerezni, ezután gázpalackért indultak a benzinkútra.

Ez már egy kicsit izgalmasabb történet, ugyanis a hazafele vezető úton rengeteg zombi volt. A gázpalackok súlya miatt nem tudták futásban lehagyni őket, így Csabee az egyik palackot feláldozva megpróbálta felrobbantani azt. Ezzel már csak az a hiba, hogy a golyó nem hány szikrákat ha fémnek ütközik. A palack kilyukasztása, esetleg a szelep lelövése nem probléma, de az attól még nem gyullad be magától. Valószínűleg volt valami kis láng a környéken ami belobbanthatta a gázt, irtó nagy szerencse. Még aznap sikerült beüzemelni a tűzhelyt, így főtt kaját ehettünk. Jóval finomabb volt a sima, hideg konzervnél.

A mai nap nem történt semmi különös azon kívül, hogy Csabeenak próbáltam elmagyarázni a fizika törvényeit. Valahogy nem jutottunk dűlőre a palack felrobbantásával. Buci zombilesen volt a háztetőn, később Cob is csatlakozott hozzá. A rengeteg idecsődült zombi lassan elment. Ma megint főtt konzerv lessz a vacsora, már alig várom. Holnap ismét el kell mennünk ételért a boltba, talán valami járgány is kéne, ha tovább akarunk állni. Már készül a vacsora, abbahagyom mára.

Szólj hozzá!

Címkék: ktm 10. nap 12. nap 11. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr561675866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása