HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

2071. Szeptember 17.

2011.09.17. 16:49 :: Sir Butcher

-----------------------------------------------------
| Fájl: #20154
| Eredet: é. sz. 47° 29′ 54″  -   k.  h. 19° 02′ 27″
| Megtaláló: 00321 kutatócsapat
| Készítés dátuma: kb. 60 éve
| Tárgy/tárgyak célja: személyes naplók
-----------------------------------------------------

Személyes megjegyzés a megtalálótól:

Megközelítőleg másfél hónapja, egy erősen elbarikádozott házban bukkantam rá ezekre a lapokra.

A legtöbb írás nehezen volt olvasható, de végül, több hétnyi megfeszített munkával, sikerült kibogarászni, és lefordítani a szöveget. A területen nem találtunk holttesteket, bár a lakás több pontján találtunk több mint fél évszázada megszáradt vért. A DNS elemzés szerint csak nagyon kevés származik az íróktól, a többi ismeretlen eredetű. Sajnos a folytatásra nem sikerült ráakadni, hiába kutattuk át a házat. Több személyes tárgyat is találtunk, ezeket csatoltuk a: #6590 sz. zsákban, további kutatás, esetleg hasznosítás céljára. A ház alaprajza a naplófájlokban megtalálható. A további kutatás sikertelen volt: az épület egy része erősen megrongálódott, a környék romokban hever.

További kutatást ezen a területen értelmetlennek találtuk, ezért a kutatást befejezzük, és visszatérünk a Negyedik kontinens kutatóközpontba.

---------------------Feljegyzés vége----------------

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr613234228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása