HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

KTM, 2010. szeptember 19. - 16. nap

2010.01.24. 20:01 :: lKTM

 Tizenhatodik nap. Csabee keltett minket ma reggel, vissza akart menni a felszerelés maradék részéért, de sikerült Cobnak lebeszélnie róla. Amúgy is elég az izgalmakból, kicsi pihenés nem árt.

 Így hát a mai napunk az új szállásunk tisztogatásával telt el. A nagy rendetlenség ami volt, az mint ránk várt, ha nem is raktunk mindent rendbe, de átkutattuk a lakásokat minden hasznos holmi után. Találtunk is pár hasznos cuccot, például ruhákat, meg ásványvizet. Csabee napközben elkezdett faggatni, hogy mi a véleményem Buci nitroglicerinjéről, nem tudtam túl sokat mondani, mivel csak az izgatott, hogy ne az én közelemben robbanjon fel, lehetőleg ne is ott tárolják. Ezután Csabeenak remek ötlete támadt, miszerint, ha kiszedünk pár akkumulátort az autókból, azokkal lehetne áramforrásunk. Nem túl tartós, de mégiscsak valami. A következő kérdése pedig a barrikádozás volt, ezen énis egész nap törtem a fejem, de semmi ötletem nincs egyelőre. Kíváncsi lennék Bucinak milyen terve lehet ezzel kapcsolatban.

Ma este Cobbal kezdjük az őrködést, remélem nem lesz túl hideg az éjszaka. Egyre hűvösebb az idő, valami fűtés jó lenne már.

Szólj hozzá!

Címkék: ktm takarítás pihi 16. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr131698878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása