HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

KTM, 2010. szeptember 9. - 6. nap

2010.01.09. 20:30 :: lKTM

Hatodik nap. Nyugodt volt az este, Suzy tegnapi főztje igazán jól esett a konzerves kaják után. Csabee még mindig rosszul volt, bár nem annyira mint tegnap. Szerencsétlen wc-re is alig tud elmenni. Dél körül járhatott az idő amikor megbeszéltük, hogy Suzy, Buci és Cob elmennek a patikába gyógyszerért, én meg Csabeeval maradok. A kaput eltorlaszoltam miután elmentek a többiek, ha visszaérkeznek Buci a sípjával jelez, hogy beengedhessem őket. A délután nem volt túl eseménydús, beszélgettünk mindenféléről, a zombik se voltak túl aktívak, viszont estére sem értek vissza a többiek.

Szólj hozzá!

Címkék: ktm hatodik nap

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr341659700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása