HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

KTM, 2010. szeptember 24. - 21. nap

2010.02.08. 22:06 :: lKTM

 Huszonegyedik nap. Ismét beszerzőtúrára indultunk, de elötte jól kipihentük magunkat.

 A mai napon már komolyan elkezdtünk gondolkozni, hogy hogyan fűtsük be a lakást, mivel a félig kitört ablakok nem védenek a hideg ellen. Sok ötlet felmerült, de kevés a használható és kivitelezhető. Ahhoz, hogy bármelyiket is alkalmazni tudjuk, felszerelés kell, amit pedig autóval kell szállítanunk. Szóval autót kell szereznünk, ha már van autónk, akkor tudunk szállítani mindenfélét, Buci robbanószer alapanyagait is.

Fogtuk magunkat és Bucival meg Csabeeval elindultunk autót vadászni. Suzy és Cob otthon maradtak. Buci eleinte ellenkezett, csak azért jött, mert a robbanószereihez is szeretnénk anyagot szerezni. Miután elmagyaráztam, hogy az út közepén álló autókat nagy valószínűséggel nem riasztották be, talán még be se zárták, már ő is jobban hajlott a dologra. Nem hinném, hogy egy pánikoló, menekülő ember épp azzal foglalkozna, hogy bezárva, vagy beriassza az autóját, talán még a kulcsot sem vitte magával a nagy sietségben. Sajnos a mi szerencsénk nem volt a legjobb, az első pár autóban nem láttunk kulcsot. Mivel nem tudjuk, hogy kell beinditani kulcs nélkül, így nem is próbálkoztunk az autó feltörésével. Pár sarokkal odébb megtaláltuk a tökéletes alanyt, egy Dacia Logan MCV-t. Jó nagy csomagtartóval, tágas belső terek, a slusszkulcs a kocsiban. Szuper, ha a kulcs bentvan, akkor az ajtó is nyitva, és a riasztó sem lehet bekapcsolva. Szezám tárulj, Buci bepattant a vezető ülésbe, próbálta indítani az autót, de nem sikerült. Küszködött a motor, de végre a második próbálkozásra sikerült. Mindannyian megörültünk a motor hangjának, viszont Csabeenak ismét nem tetszett, hogy Buci ül a volánnál. Kevés zombi volt az utakon, többnyire a járdán kószáltak, így nem kellet nagyon kerülgetnünk, sőt egyet sem ütöttünk el.

Első állomásunk az építkezés volt, ahol meszet kerestünk Buci nitroglicerinjéhez. Találtunk egy fél zsáknyit, annyi bőven elég is. Beraktuk a csomagtartóba. Már csak kénsav, salátromsav és műtrágya kell Bucinak. Ezek holnapra maradnak, mivel nem találtunk kertészeti boltot, vagy hasonlót a környéken. Hazakocsikáztunk, Suzy és Cob az ablakból nézte, hogy jövünk. Újabb barrikád pakolás, felvittük a meszet, az autót pedig a ház mellé parkoltuk. Odafent a lakásban már várt a meleg étel. Cobbal kezdjük az őrködést az éjszaka, azt hiszem három paplannal fogom körbecsavarni magam.

Szólj hozzá!

Címkék: autó ktm gyűjtögetés 21. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr681736474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása