HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

KTM, 2010. szeptember 12. - 9. nap

2010.01.12. 22:10 :: lKTM

Kilencedik nap. Tegnap megbeszéltük, hogy mik lennének a legfontosabb teendők, illetve merre menjünk tovább, ha muszáj. Itt szóba került az is, hogy vidékre menjünk, aminek nagyon örülnék, hiszen az otthonom is ott van. Hiányzik a családom, remélem jól vannak, ők is már betegre aggódhatják magukat.

Szóval, a mostani legfontosabb teendőnk az élelemszerzés és biztonságos hely keresése vagy létrehozása. Ezután következnek az eszközök, ez alatt mindent értek. Például találtam egy alig használt tekercs szigetelőszalagot és csináltam egy jó kis markolatot a vascsövemre. Most már nem csúszik annyira és kényelmesebb is. 

Cobbal és Bucival elmentünk a boltba, ahol ezelőtt szállásoltunk. Oda- és visszafele menet nem volt semmi komplikáció. A táskáinkat jól megpakoltuk, alig bírtuk hazacipelni őket. Otthon kialakítottunk egy kis raktárat, így talán nem lessz semmi baja a kajának. 

Szólj hozzá!

Címkék: bolt ktm készlet kilencedik nap

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr321667773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása