HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

KTM, szeptember 17. - 14. nap

2010.01.19. 18:53 :: lKTM

 Tizennegyedik nap. Úgy érzem, ma se fogok sokat aludni. Ma reggel Buci ébresztett fel minket, az őrült ötletével.

Valami nitróról beszélt. Hirtelen megörültem, hogy feltuningoljuk a Ladát, de hamar csalódtam, amint kiderült h nitroglicerint akar csinálni. Mi a fenét akar csinálni Buci nitroglicerinnel? Azt megértem, hogy az a nagydarab izompacsirta biztos keményebb, mint a többi szerencsétlen, de azt még mindig nem tudom, hogy akarja felhasználni a robbanószert. Ráadásul irtózatosan veszélyes, ütésérzékeny anyag, szerencse, hogy még élünk.

Szóval elindultunk a patikába, egész úton 3db zombival találkoztunk. Buci és Cob simán elbántak vele, de az én példányom észrevett, és majdnem megütött. Hála Istennek Buci még időben levágta a zombi kezét, amitől az megtántorodott, így volt időm lecsapni.

Ezután jött a patika, sajnos az ajtó zárva volt. Cob megfeszegette az ajtót késsel, amit aztán a vascsővel ketten felfeszítettünk. Buci körülnézett, és azonnal a laborba rohant. Nemsokkal ezután segítséget kért, amire Csabee is bement a laborba. Cobbal inkább óvakodtunk a labortól, viszont segítettünk akkumulátort gyűjteni. Két óra alatt készen is lettek. Hazafele pedig csigatempóban haladtunk, jónéhány órába telt ez is.

Otthon a robbanószert külön szobába raktuk, jól látható helyen, ettől függetlenül nem nagyon merészkedtem be a házba. Nem túl megnyugtató érzés, ha az ember közelében 5 kémcsőnyi nitroglicerin van, ami bármiféle kisebb ütésre berobbanhat. Ma éjjel 3-an őrködünk a tetőn.

Szólj hozzá!

Címkék: ktm nitroglicerin glicerin trinitrát 14. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://necronote.blog.hu/api/trackback/id/tr91685486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása