HTML

Necronote

Csend van. Mély, halotti csend. A széttört úttest résein fű nő, rozsdásodó autók állnak, türelmes várakozással. Valahol a messzeségben megmozdul valami, fekete pont süvít át a tájon. Idegesen összerándulsz, vérnyomásod az egekben. Aztán megnyugszol. Csak egy magányos szarvas. Csak egy szarvas.... De mögötte tömeg közeleg. Hangos csattanással kibiztosítod a fegyvered. Ők nem menekülnek. Téged akarnak...


Küldj e-mailt nekünk:
necronote@gmail.com
Necronote InfoSite

Friss topikok

Chat

Facebook

2071. Szeptember 17.

2011.09.17. 16:49 :: Sir Butcher

-----------------------------------------------------
| Fájl: #20154
| Eredet: é. sz. 47° 29′ 54″  -   k.  h. 19° 02′ 27″
| Megtaláló: 00321 kutatócsapat
| Készítés dátuma: kb. 60 éve
| Tárgy/tárgyak célja: személyes naplók
-----------------------------------------------------

Személyes megjegyzés a megtalálótól:

Megközelítőleg másfél hónapja, egy erősen elbarikádozott házban bukkantam rá ezekre a lapokra.

A legtöbb írás nehezen volt olvasható, de végül, több hétnyi megfeszített munkával, sikerült kibogarászni, és lefordítani a szöveget. A területen nem találtunk holttesteket, bár a lakás több pontján találtunk több mint fél évszázada megszáradt vért. A DNS elemzés szerint csak nagyon kevés származik az íróktól, a többi ismeretlen eredetű. Sajnos a folytatásra nem sikerült ráakadni, hiába kutattuk át a házat. Több személyes tárgyat is találtunk, ezeket csatoltuk a: #6590 sz. zsákban, további kutatás, esetleg hasznosítás céljára. A ház alaprajza a naplófájlokban megtalálható. A további kutatás sikertelen volt: az épület egy része erősen megrongálódott, a környék romokban hever.

További kutatást ezen a területen értelmetlennek találtuk, ezért a kutatást befejezzük, és visszatérünk a Negyedik kontinens kutatóközpontba.

---------------------Feljegyzés vége----------------

Szólj hozzá!

2010. október 3. - 30. nap

2010.12.03. 21:00 :: Sir Butcher

Egy hónap. Egész pontosan ennyi telt el. Fura belegondolni: ahogy lapozgatom a naplóm lapjait, szörnyűségek, vér, és rengeteg halál les rám minden lapról. De mi még élünk. Még mindig. Pedig, ha jobban belegondolok, nem adtam volna magunknak két napot sem egy ilyen környezetben.

2 komment

Címkék: eső pakolás melankólia sir butcher 30. nap

2010. október 2. - 29. nap

2010.12.01. 21:00 :: Sir Butcher

Itthon, édes itthon! Betonvassal erősített ablakok, és gázégővel fűtött szoba! Hja, nem hittem volna, hogy ennyire örülni fogok neki valaha is. Najó, ez igazából egyáltalán nem biztos, mert mióta viszonylagos nyugalommal aludhatunk, azóta imádok itt lenni. Itthon lenni jó, na.

Szólj hozzá!

Címkék: rádió ismeretlen zombik sörétes sir butcher

2010. október 1. - 28.nap

2010.11.27. 21:00 :: Sir Butcher

 

Október van... Hihetetlen leírni. Három nap, és eltelt egy hónap. És még élünk! Sosem hittem volna, hogy a piszok mázlink ennyire átsegít a nehézségeken. De valószínűleg így születnek a hihetetlen történetek. Vannak emberek, akik túlélik azt, amibe illene belehalni. Megint egy szentimentális este van. Lesek ki az ablakon, nézem a sötét éjszakát. Ha belegondolok, hogy egy hónapja még mindenhol égtek a lámpák, és itt valaki más ült talán… Akkor némileg belefájdul a fejem. A szívem pedig nagyon hasogat. A legfontosabb adatot meg elfelejtettem írni, hát persze. Szóval, nem otthon vagyunk. Cob, Suzy és én elindultunk, ki a városból. Sikerült találni egy kocsit, amit Csabee életre keltett, aztán elhúztunk. De kezdem az elején…

 

Szólj hozzá!

Címkék: kaja metro tesco autó konzerv sir butcher 28. nap

2010. szeptember 30. - 27.nap

2010.11.25. 21:00 :: Sir Butcher

 

Reggel hatalmas dörrenésre ébredtünk. KTM, aki az őrködést vállalta, lélekszakadva rontott be, ellenőrizve: élünk-e még. Miután látta, hogy minden okés, megpróbáltuk kideríteni a robbanás okát. Felkaptuk a fegyvereinket (Csabee a gépfegyverét, én az üres pisztolyt, meg a kést, Cob szerzett KTMtől egy vasrudat, KTM meg persze ment a vasrúdjával szintén.) és módszeresen átkutattuk az épületet. Alig tíz perc alatt sikerült megállapítani: hozzánk nem törtek be, a robbanószer alapanyagok sértetlenek, a ház seholsem sérült meg. Tehát a kérdés nyitott maradt, bár megnyugodtunk. Amíg ez az erőd áll, addig nagy gond nem lehet. Intettem Cobrának, és együtt kimásztunk a tetőre. Szélcsend volt, szellő sem rezdült. Odalenn a zombihordák viszont elkezdtek szállingózni északnak. Elhűltem. Tőlünk, nem túlzottan hatalmas füstfelhő emelkedett az égnek. Néhol a fekete füstön átütött a láng vöröse. A füstől nem messze a házak teteje megrongálva, végül hosszú földbarna út jelezte, ahol a repülőgép földet ért. Mindenhol roncsok hevernek, beterítve arrafelé mindent. Elborzadva bámultam a szörnyű látványt. A fékezhetetlenül tomboló lángok egyértelművé tették: egészen biztosan nem élte túl senki a katasztrófát. Kisebb gép volt, Learjet L45-ösnek tippeltem. Imádott, kedvenc géptípusom volt. Életembe először láttam ilyen gépet a földön, hozzám közel: és most romokban hever.
 

Szólj hozzá!

Címkék: repülő tervek pakolás sir butcher 27. nap

2010. szeptember 29. - 26.nap

2010.11.23. 21:00 :: Sir Butcher

A lehetőségekhez képest viszonylag csend van. Már amennyire pár száz előhalott képes csendben lenni. A szuszogáshoz, nyögésekhez viszonylag hamar hozzá lehet szokni, bár az állandó dörömbölés, és fémes csengés kezd idegesíteni. Ujjnyi vastag vasrudak, és rengeteg, a lépcsőre halmozott bútor igyekszik óvni a többiek álmát. Átköltöztünk egy belső szobába, ott ugyanis sokkalta csendesebb minden, arról nem is beszélve, hogy a hőmérséklet is kellemesebb. Odakinn hűl a levegő szépen, de szerencsére még mindig 10 fok van éjszaka, nappal néha-néha a 20-at is megközelíti. Egészen addig, amíg meg nem jön a jeges szél, és ki nem söpri az állott levegőt. Ami nem éppen nagy gond, ugyanis ha pár órán át nem fúj a szél, a levegő pillanatok alatt megtelik bűzzel, hogy lélegezni is alig lehet…

Szólj hozzá!

Címkék: pihenés pakolás sir butcher 26. nap

2010. szeptember 28. - 25.nap

2010.04.05. 21:00 :: Sir Butcher

Újabb nap. Ma a többiek rendesek voltak, és egészen sokáig aludtam. Vagyis nyolcig. Jelenlegi körülmények közepette ez szinte luxus, hálás is voltam érte. Csabee közben az éteren böngészett, de nem járt nagyobb sikerrel, mint én. Két időpontot adtunk meg, üzenethagyásra. Delet, és este tíz órát.  A két időpont között elég nagy időrés van, de talán ez biztosítja, hogy sikerül kapcsolatba lépni azzal, aki akar velünk beszélni. Háromnaponta megismételjük az adást, szóval, reméljük valaki meghallja. Az ég egyelőre teljesen tiszta. Egyetlen helikoptert, repülőt, semmilyen más, ember csinálta eszközt nem lehetett látni. Csupán néhány madarat, de azok is erősen megfogyatkoztak. Valószínűleg, az emberi hús fogytán a zombik rákaptak az állatokra. Más ötletem nincs...  Viszont a tegnapi felhők is eltűntek. Szépen ragyog odakinn az ég, csak hideg van. A hőmérő szerint alig van öt fok... Felhajtottunk magunknak már pár kabátot, majd Suzyra bíztuk, hogy vegye őket kezelésbe.  KTM még kicsit húzza a lábát mindig, de Cobbal a sebünk kezd szépen begyógyulni. Suzy már megadta a jogot, hogy levághatjuk a kötést, szóval éljen a varros szabadság! Vagyis a kínzás, mert rohadtuuuuul viszket. De megállom, és nem vakarom le. Igyekszem...

Szólj hozzá!

Címkék: harc építkezés fúrás sir butcher hilti 25. nap

2010. szeptember 27. - 24.nap

2010.03.18. 21:00 :: Sir Butcher

Lobog előttem a gyertya. Meglehetősen halovány fényt vet. Ugyanis hamarosan elalszik. Nekem meg sietni kell, megígértem magamnak, hogy a leég a gyertya, én is aludni megyek. Előttem egyre csak serceg a hangfal, egyedül a kijelző piros frekvencia mutatója pislákol barátságosan. Éjszaka van: már megint. Kezemen az MP3 lejátszó ezredszer ismétli el ugyanazt a három mondatot. Csak úgy, bele az éterbe. Egy kábel kígyózik ki az ablakon, szorosan rákötve a villámhárítóra. Végigszikrázik rajta a hangunk, reménykedve. Elnyeli azzéjszaka. Fél khz-et feljebb tekerem, aztán elölről az egész. Újra, meg újra. Komolyan, mindjárt kivágom az ablakon...

Szólj hozzá!

Címkék: rádió térkép zászló cb felderítés sir butcher 24. nap

Csabee, 2010. szeptember 26. - 23.nap

2010.03.14. 01:15 :: Csabulator

Francért kellett Cobéknak lesérülniük. Ketten ennyi cuccot elhozni... Csoda, hogy sikerült.

Szólj hozzá!

Címkék: csabee 23. nap

Cobra, 2010. szeptember 26. - 23.nap

2010.03.08. 19:01 :: Cobra

Az egyik legfájdalmasabb napon vagyok túl. Alig bírtam aludni. De megmaradtam, és úgy ahogy, egyben is vagyok. Csabee egész ügyesen hajigálja a robbanószert. Bár a kocsink tönkrevágásának befejezése, még mindig pontlevonással jár. Persze én, ilyenekkel nem szekálom, jobb kimaradni a témából, mivel Csabee szerint Buci már elintézte a kocsit, a robbanás előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: cobra takarítás pakolás külön készlet gyűjtögetés 23. nap

Sir Butcher, 2010. szeptember 26. - 23. nap

2010.02.25. 22:49 :: Sir Butcher

Esteledik. Ez körübelül mindent elmond. Odalenn, a földszinten, a vastag barikád mellett pöfög az aggregátor. Megetettük, szépen elvan magában. Én meg ülök az ablakpárkányon, nézem a lassan fogyó holdat. Ugyan még épp, hogy csak egy hajszál hiányzik belőle, mégis előreveti a sötét éjszakákat. Én meg álmodom a tetőre szerelt bazinagy reflektorokról. Álmodom.

Szólj hozzá!

Címkék: takarítás pakolás készlet sir butcher 23. nap

Csabee, 2010. szeptember 25. - 22. nap

2010.02.18. 21:44 :: Csabulator

A mai napot egyszerre könyvelhettük el sikernek és csúfos vereségnek...

Szólj hozzá!

Címkék: sérülés építkezés titán robbantás ostrom külön zombik különleges zombi nitroglicerin glicerin trinitrát

KTM, 2010. szeptember 25. - 22. nap

2010.02.18. 17:26 :: lKTM

Huszonkettedik nap. Hihetetlen volt a napunk, ma sem unatkoztunk. A fél csapat le van sérülve, kivéve Suzyt és Csabeet. Reggel Buci új tervvel állt elő, miszerint a TNT biztonságos detonálásához valami gyújtószerkezet kell.

Szólj hozzá!

Cobra, 2010. szeptember 25. - 22. nap

2010.02.16. 20:53 :: Cobra

Egész végig akartam, csak nem volt rá mód. Mindvégig szerettem volna, de nem lehetett.  Legfőképp eleinte. Annyit agyaltam a helyzetről. Most meg... naiv vágyaim, mind hiába valóak voltak. Panaszkodom ezen az idióta papíron magamnak, amit lehet soha, senki nem fog olvasni. Panaszkodom, annak ellenére, hogy viszonylag, még jól sült el a dolog. Viszonylag... fantázia kérdése. Utálom a lezáratlan dolgokat. Legyen az film, bűncselekmény, vagy csak egy feladat. Most mégis lezáratlan maradt egy szál, ami szorosan kötődik hozzám. És ez most minden érzést felkavart. Hol van a családom? Mit csinálnak? Élnek még? Ha optimista akarok lenni, akkor legalább még van remény.

Szólj hozzá!

Címkék: cobra sérülés káosz titán külön különleges zombi 22. nap

Sir Butcher, 2010. szeptember 25. - 22. nap

2010.02.14. 00:09 :: Sir Butcher

Na, ma elkönyvelhetünk jópár sikert. Mondjuk, épp itt volt az ideje. Hosszúra sikeredett a nap, de szerencsére itthon vagyunk. Ugyan lassan hajnali 1 óra lesz, de itthon vagyunk! Persze, azért nem minden jó hír csak... Piszkosul fájok. Legalább annyira piszkos is vagyok, amennyire fájok. És a fél nap hiányzik...

Szólj hozzá!

Címkék: aggregátor autó akció építkezés robbantás zombik sir butcher 22. nap

Sir Butcher, 2010. szeptember 24. - 21. nap

2010.02.12. 16:15 :: Sir Butcher

Újabb beszerző körtúra. Viszonylag sikeres volt, mert van autónk, megint! Juhúú, valami újabb felrobbantani való. Bár, most kivételesen meg kéne próbálni nem elfüstölni. Kéne szerezni még egy kamiont is komolyan. vagy valami egyéb nagyot. Tank?

Szólj hozzá!

Címkék: külön sir butcher 21. nap

Cobra, 2010. szeptember 24. - 21. nap

2010.02.10. 20:12 :: Cobra

A mai nap, számomra nem volt túl izgalmas. Viszont nagyon hasznos! És ez így, épp megfelelt. A tegnapi, idegenvezetői szakvizsgám sikertelenségére való tekintettel, a többiek nem ragaszkodtak ahhoz, hogy velük menjek. Én meg úgy véltem, jót tenne egy kis pihenő. 

Szólj hozzá!

Címkék: cobra pihi 21. nap

Csabee, 2010. szeptember 24. - 21. nap

2010.02.08. 22:43 :: Csabulator

Ma Bucival és KTM-mel elmentünk autót keresni a Lada helyett. Szerencsére találtunk egy egész jót, egy Dacia-t. Buci természetesen egyből beugrott a vezetőülésre... Gyerekes. Bezzeg előtte meg hogy fosott, hogy be van riasztózva meg kutyafüle...

Szólj hozzá!

KTM, 2010. szeptember 24. - 21. nap

2010.02.08. 22:06 :: lKTM

 Huszonegyedik nap. Ismét beszerzőtúrára indultunk, de elötte jól kipihentük magunkat.

Szólj hozzá!

Címkék: autó ktm gyűjtögetés 21. nap

Csabee, 2010. szeptember 23. - 20. nap

2010.02.04. 19:45 :: Csabulator

Egész nap csak őrködtem és vártam, hogy hazajöjjenek... Szerencsére meg is érkeztek, épen, egészségesen. Bár jó kis munkára fogtak, mivel el kellett bontanom a barrikádot.

Szólj hozzá!

Címkék: zombik csabee 20. nap walkie talkie

Sir Butcher, 2010. szeptember 23. - 20. nap

2010.02.04. 18:19 :: Sir Butcher

Na, végre itthon! Nem szeretem annyira ezeket a kétnapos kiruccanásokat. Általában nem szeretek kimozdulni, főképp, hogy meg akarnak enni úton-útfélen. Szerencsére itthon vagyunk.

Szólj hozzá!

Címkék: külön gyűjtögetés sir butcher 20. nap walkie talkie

Cobra, 2010. szeptember 23. - 20. nap

2010.02.03. 21:41 :: Cobra

Remélem nem kaptam tüdőgyulladást, egész éjjel fáztam. Azért nem csak az éjjel volt érdekes. Az egész nap viccesre sikerült. Elindultunk hazafelé (rossz belegondolni, hogy ez esetben Csabee, és az, az idegen ház jelenti a hazát).

Szólj hozzá!

Címkék: cobra külön 20. nap walkie talkie

KTM, 2010. szeptember 23. - 20. nap

2010.02.02. 19:04 :: lKTM

Huszadik nap. Végre együtt vagyunk újra. Sajnos az utunk nem volt zökkenőmentes, de egyben vagyunk.

Szólj hozzá!

Címkék: bolt ktm külön 20. nap walkie talkie

KTM, 2010. szeptember 22. - 19. nap

2010.01.30. 21:41 :: lKTM

 Tizenkilencedik nap. Egyre és egyre hidegebbek a nappalok, de főleg az éjszakák. Most is vacogva őrködünk. Váltásnál bebújtunk a pokróc alá, amit Suzy hozott, de ez sem segít túl sokat.

Szólj hozzá!

Címkék: bolt ktm gyógyszertár külön gyűjtögetés 19. nap

Cobra, 2010. szeptember 22. - 19. nap

2010.01.30. 19:06 :: Cobra

Az elmúlt éjjel, nem igazán tudtam aludni, így, elég sokat gondolkoztam arról, mit kéne tenni annak érdekében, hogy hosszabb időre tudjuk magunkat biztonságban. Kellenének fegyverek, esetleg Buci, még gyermek korában, a Mikulás részére írt kívánság listájának elemei (robbanószer készítés érdekében), rádió (walkie talkie), még fegyver, esetleg további gyógyszer, kötszer, elég sok fegyver, és ha találunk még valami hasznosat, akkor azok. Ja, meg fegyverek...

Szólj hozzá!

Címkék: cobra tervek gyógyszertár külön gyűjtögetés 19. nap

Sir Butcher, 2010. szeptember 22. - 19. nap

2010.01.30. 15:50 :: Sir Butcher

A ma hajnalig tartó őrködés után, az igazat megvallva, nem volt igazán sok kedvem mászkálni. Erre itt ülök egy házban, ami hírből sem az a hely, amit otthonnak hívunk manapság, elbarikádozva, s azon izgulva, mivan vajon Csabeeval...

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyszertár zombik sir butcher 19. nap

Csabee, 2010. szeptember 22. - 19. nap

2010.01.28. 21:40 :: Csabulator

A mai napot átaludtam, délután keltem csak fel, mikor már aránylag alacsonyan járt a nap és minden melegebb színben pompázott. Kitöröltem a csipát a szememből és megmostam az arcomat.

Szólj hozzá!

Címkék: külön pihi csabee 19. nap

KTM, 2010. szeptember 21. - 18. nap

2010.01.27. 20:40 :: lKTM

 Tizennyolcadik nap. Ismételten akciódús napunk volt. Sajnálatos módon egy percet sem aludtunk az éjjel.

Szólj hozzá!

Címkék: akció káosz ktm robbantás ostrom 18. nap

Cobra, 2010. szeptember 21. - 18. nap

2010.01.27. 14:44 :: Cobra

Na, ez egy hosszú nap volt. Különösebben nem tudtuk meghatározni, hogy mit kellett volna a mai napon tennünk, ezt a zombik döntötték el helyettünk. A tegnap esti robbantás meghozta gyümölcsét (ami fanyarú, és rothadó). Komolyan, mintha egy, augusztus 20-i tűzijátékra gyűltek volna, annyian jöttek hajnalban. Több mint fél napon át harcoltunk, és próbáltunk túl élni. Mondjuk, hogy mi értelme van az életben maradásnak ilyen helyzetben, azt nem tudom. Talán valami trópusi szigeten nem tört ki a zombi láz, és a végső cél az lesz, hogy oda eljussunk? Álmodozni jó, de abba bele gondolni, hogy mi a valószínűbb a jövőnket illetően, már nem szeretek...

Szólj hozzá!

Címkék: cobra akció robbantás ostrom zombik nitroglicerin 18. nap

Sir Butcher, 2010. szeptember 21. - 18. nap

2010.01.27. 14:30 :: Sir Butcher

Ez lenne a 18. nap bejegyzése, ha már nem a tizenkilencediknél tartanánk. Ugyanis hajnalodik lassan, én meg úgy érzem, nem is létezik pihenés a világon. Törvényileg beszüntették! Kezdem érteni, mit jelent az a bizonyos holt-pont, amin túl az ember elveszti a célt, amikor már nem tudod, mit miért csinálsz. Csak küzdesz. Csabee, Cob mellettem fekszik, mellkasuk alig emelkedik, szinte a lélegzetvételhez is fáradtak lehetnek...

Szólj hozzá!

Címkék: robbantás ostrom zombik sir butcher nitroglicerin glicerin trinitrát 18. nap

Csabee, 2010. szeptember 21. - 18. nap

2010.01.25. 21:27 :: Csabulator

Mint ahogy azt sejteni lehetett, a mai nap sem volt piskóta. Igazából már tegnap este kezdődött a dolog, de csak hajnalban teljesedett ki.

Szólj hozzá!

Címkék: akció káosz zombik csabee 18. nap

KTM, 2010. szeptember 20. - 17. nap

2010.01.25. 21:25 :: lKTM

Tizenhetedik nap. Újabb izgalmakkal teli nap. A mai program a régi ház készleteinek szállítása volt. Sajnos nem alakul minden úgy, ahogy akartuk.

Szólj hozzá!

Címkék: akció ktm titán szállítás robbantás 17. nap

Sir Butcher, 2010. szeptember 20. - 17. nap

2010.01.25. 14:39 :: Sir Butcher

Na, ma kiderült, hogy a piszok mázli tényleg hozzánk költözött. Valószínűleg nem maradt elég ember, akivel legyen, és úgy döntött, mostantól minket boldogít. Szóval, összefoglalva: még élünk. Kicsit egoistán összefoglalva: nekem köszönhetően. Hehe.

Szólj hozzá!

Címkék: költözés titán robbantás sir butcher különleges zombi nitroglicerin glicerin trinitrát 17. nap

Csabee, 2010. szeptember 20. - 17. nap

2010.01.24. 23:36 :: Csabulator

Tudtam, hogy még tegnap kellett volna elmenni a robbanószerért. A mai nap megint iszonyat idegtépő volt, megint az életünkért harcolni kétségbeesetten... Nem hétköznapi embernek való feladat ez.

Szólj hozzá!

Címkék: akció csabee 17. nap

Cobra, 2010. szeptember 20. - 17. nap

2010.01.24. 20:23 :: Cobra

A mai nap veszélyesnek ígérkezett, hiszen mára terveztük a raktárunk második felének, illetve a Buci-féle robbanószernek a szállítását. Korán reggel ébredtem, örömmel vettem észre, hogy már nem fáj annyira az állkapcsom. Buci és Csabee őrködött. Minden rendben volt éjjel. Mivel felébredtem, Buci úgy vélte, ideje felébreszteni KTMet és Suzyt is, hogy befejezhessük végre a szállítmányozást, és elkészíthessük a bombákat...

Szólj hozzá!

Címkék: cobra akció szállítás robbantás nitroglicerin glicerin trinitrát 17. nap

KTM, 2010. szeptember 19. - 16. nap

2010.01.24. 20:01 :: lKTM

 Tizenhatodik nap. Csabee keltett minket ma reggel, vissza akart menni a felszerelés maradék részéért, de sikerült Cobnak lebeszélnie róla. Amúgy is elég az izgalmakból, kicsi pihenés nem árt.

Szólj hozzá!

Címkék: ktm takarítás pihi 16. nap

Sir Butcher, 2010. szeptember 19. - 16. nap

2010.01.22. 22:31 :: Sir Butcher

Este van megint. Én meg bűzlök az egész napos takarítás után. És nyűgös vagyok, mert alig aludtam valamit az éjjel. Hja, öregszem...

Hajnali fél háromig őrködtünk Cobbal. Szerencsére nem történt semmi. Az ég világon semmi. Odalenn, az utcán a megszokott mozgás csupán. Pár kósza lélek az éjszakában. Már amennyire ki tudtam venni a, ugyan már dagadó hold fényében. Egy hét, és telihold lesz...

Szólj hozzá!

Címkék: pihenő tervek takarítás pihi verne sir butcher 16. nap

Cobra, 2010. szeptember 19. - 16. nap

2010.01.22. 21:30 :: Cobra

Csab ma korán keltett, hogy menjünk a felszerelésért. Mikor kinyitottam a szemem, Bucit álmosan láttam feltápászkodás közben, amint többször vissza-visszaengedi magát, sziszeg, fájlalja a csuklóját. Sajnáltam szegényt, hisz megmentette az életem (na meg amúgy is), de persze nekem is meg volt a magam baja. KTM olyan aggodalmasnak tűnt, nem tudom min járhatott az esze. Az, az iszonyatos fájdalom, amit tegnap, a gépfegyverem okozott, mára eluralkodott az egész fejemen. Suzy még aludt, őt kicsit később, Buci ébresztette fel.

Szólj hozzá!

Címkék: cobra gyógyszer takarítás pihi 16. nap

Csabee, 2010. szeptember 19. - 16. nap

2010.01.22. 21:03 :: Csabulator

Reggel korán keltettem mindenkit, hogy menjünk vissza a felszerelésért, mert még baromi sok munka lesz, legalább ezzel legyünk már készen.

Szólj hozzá!

Címkék: pihenő takarítás pihi csabee 16. nap

Sir Butcher, szeptember 18. - 15. nap

2010.01.22. 19:23 :: Sir Butcher

 

Újabb nap, újabb izgalmak. Hja, költözünk! Szerintem még kicsit korai, ugyanis a boltot nem pakoltuk ki teljesen. A jövőre nézve meg nem ártana, ha a jövendő lakóhelyünk (remélhetőleg végleges) körül minél több teli bolt volna. Szükség van valami nagyobb erődre, ahol biztonságosabban meghúzhatjuk magunkat. Az a hústoronynak nem hinném, hogy túl nagy gond volna átjutnunk a falon...

Szólj hozzá!

Címkék: költözés akció szállítás zombik sir butcher 15. nap

KTM, 2010. szeptember 18. - 15. nap

2010.01.21. 21:05 :: lKTM

 Tizenötödik nap. Izgalmasan telt a mai napunk. Az egész még valamikor hajnalban kezdődött, ugyanis nem tudtunk aludni. Ki a nitroglicerin miatt, ki a hatalmas izomtömegű zombi miatt.

Szólj hozzá!

Címkék: költözés akció ktm zombik 15. nap

Cobra, 2010. szeptember 18. - 15. nap

2010.01.20. 18:53 :: Cobra

Nem volt tűzijáték az éjjel. Buci békésen aludt reggelig. Csodálom, hogy ilyen nyugodt tud lenni olyan dolgokban, melynek sikerességében ő is kételkedik. Vagy egyszerűen csak jó az alvókája. De ezt már, megszoktam tőle. Az éjjel elég sokat beszéltem KTMmel és Csabeeval a jövőről, illetve arról, ki hogy érez most, két héttel a katasztrófa beállta után...

Szólj hozzá!

Címkék: költözés cobra akció szállítás készlet zombik 15. nap

Csabee, szeptember 18. - 15. nap

2010.01.20. 17:21 :: Csabulator

Cob megmutatta nekünk az érzelgős felét. Meglepő volt hallani a reménytelenséget a hangjában, majd' megszakadt a szívem rajta. Ezzel nekem is jól elcseszte a kedvemet, de próbáltam magamat nyugtatni, ami egy kis idő elteltével sikerült is.

Szólj hozzá!

Címkék: akció zombik csabee 15. nap

KTM, szeptember 17. - 14. nap

2010.01.19. 18:53 :: lKTM

 Tizennegyedik nap. Úgy érzem, ma se fogok sokat aludni. Ma reggel Buci ébresztett fel minket, az őrült ötletével.

Szólj hozzá!

Címkék: ktm nitroglicerin glicerin trinitrát 14. nap

Sir Butcher, szeptember 17. - 14. nap

2010.01.19. 09:49 :: Sir Butcher

Na, ma végre sikeürült belekezdeni az őrült projectembe... Csabeet egész nap győzködtem, hogy valamit kezdeni kell a hústorony ellen. Szerintem a fegyvereink sokat nem érnének egy akkora emberhegy kivégzéséhez. Abból indulva ki, hogy a zombik a zombivá válás alatt legyengültek, legalábbis csontilag, kizárta, hogy valamelyik ekkorára nőjön. A gáz csak az, hogy a két szememmel láttam, mekkora...

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyszertár sir butcher nitroglicerin glicerin trinitrát 14. nap

Csabee, 2010. szeptember 17. - 14. nap

2010.01.18. 22:05 :: Csabulator

Buciba a reggeli őrködés folyamán biztosan beleállítottam a frászt a Titánnal kapcsolatos teóriáimmal (Titánnak neveztem el azt az óriás zombit), mert kb 10 percenként fel akarta ébreszteni a többieket, amit végül az 5. próbálkozásnál már véghez is vitt.

Szólj hozzá!

Címkék: csabee nitroglicerin glicerin trinitrát 14. nap

Cobra, 2010. szeptember 17. - 14. nap

2010.01.18. 19:44 :: Cobra

Csoda, hogy még élünk. Mondjuk, ez természetes, ebben a világban. De ezt leszámítva, csoda, hogy Buci, és Csabee is él. Komolyan...

Szólj hozzá!

Címkék: cobra gyógyszertár nitroglicerin glicerin trinitrát

Sir Butcher, 2010. szeptember 16. - 13. nap

2010.01.17. 22:15 :: Sir Butcher

Ma korán reggel KTM keltett, hogy odakinn emberek vannak. Vagy legalábbis egy jármű.

Szólj hozzá!

KTM, szeptember 16. - 13. nap

2010.01.17. 17:27 :: lKTM

 Tizenharmadik nap. Kemény volt ez a mai nap. Igaz nemrégen volt ennyire izgalmas napom, de ez ismét megüti a csúcsot.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek fegyver akció ktm 13. nap

Csabee, szeptember 16. - 13. nap

2010.01.17. 11:42 :: Csabulator

Olybá tűnik, hogy nem nagyon lesz nyugtunk egy ideig. Talán csak akkor, mikor már a sírba kerülünk. Vagy a gyomrokba. Mikor lelövök egy zombit, az adrenalin majd szétvet, úgy érzem, százakat lennék képes átsegíteni a túlvilágra, - ha pedig onnan jöttek, akkor visszarúgdosnám a fonnyadt seggüket - de miután elül a baj, és az akciónak vége, visszatérek a valóságba és szinte megöl a bűntudat a kiontott agyvelőktől.

Szólj hozzá!

Címkék: emberek fegyver akció pisztoly zombik csabee pa 63 13. nap amd 65 amd 65a különleges zombi

süti beállítások módosítása